Відомий вчений залишає свою посаду

1 Серпня 2017 11:56

Фото Іван Русєв

Відомий вчений, доктор біологічних наук Іван Русєв написав заяву про звільнення з посади виконуючого обов’язки директора Національного природного парку «Тузловські лимани».

Про це на своїй сторінці в Facebooke пише сам вчений https://www.facebook.com/rusevivan/posts/744971532355608 . За його словами, він втомився від постійної боротьби з корупцією на всіх рівнях, від місцевих рад до Міністерства екології.

Фото Іван Русєв

Як не дивно, але Іван Русєв єдиний,  на сьогоднішній день, фаховий керівник у сфері природно-заповідного фонду України, єдиний хто має вчену ступінь та досвід роботи в ПЗФ. Також Іван Русєв має величезну підтримку серед українців та закордонних колег, які постійно допомагають парку фінансово, морально та за допомогою прямої дії. З самого початку керівництва Русєва, в парк постійно приїжджають активісти, які допомагають боротися з браконьєрами, проводять суботники та інші види природо захисних робіт.

Але сучасній державі не потрібні фахові керівники і просто порядні люди, вони не «зручні»  і з ними неможливо домовитися щодо злочинного розподілу природних ресурсів.