Мер Одеси Труханов відхилив поправку до проекту “Місто без пилу”

8 Серпня 2017 12:20

24tv.ua

Депутат Петро Іонов зачитав текст поправки до своєї ініціативи-переможця конкурсу на здобуття коштів “Громадського бюджету”

В першу чергу депутат запропонував під час сесії міськради внести зміни в назву свого проекту, назвавши його “Місто без пилу – декоративні приствольні решітки та огорожі газонів та клумб”. Про це повідомляє кореспондент Depo.Одеса.

Крім того, Іонов пропонує провести комплексне відновлення цілісності і бордюрного огородження пристовбурних лунок і рабаток. В якості декоративних і захисних елементів він рекомендує встановити металеві решітки в місцях інтенсивного руху людей, бетонні решітки в місцях комплексної реконструкції тротуарів та металеві або пластикові підвищеної міцності огорожі з урахуванням віку дерев навколо пристовбурних лунок і рабаток.

Мер Одесі Геннадій Труханов відхилив пропозицію депутата. За словами голови міськради, всі зміни потрібно було вносити до закінчення голосування. На сесії це не робиться, бо сьогодні вирішуються другі питання, а саме зміни до міськбюджету. Він запропонував вирішувати питання змін після сесії.

Нагадаємо, раніше активісти виступали за скасування проекту “Місто без пилу”.

 

Джерело: Depo.ua