Шість із 16 нардепів Одещини – за медичну реформу

19 Жовтня 2017 12:57

odesa.depo.ua

19 жовтня Верховна Рада підтримала проект Закону “Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення”.

Кнопку “за” натиснули лише шість народних депутатів, обраних від Одеської області до українського парламенту. Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланнями на дані поіменного голосування, опубліковані на сайті Верховної Ради.

Законопроект підтримали нардепи від фракції “БПП” Олексій Гончаренко, Дмитро Голубов, Олександр Урбанський, представники “Народного фронту” Євген Дейдей, Павло Унгурян та Сергій Фаєрмарк.

Проти проголосували “опоблоковці” Сергій Ківалов та Микола Скорик, а також нардеп з фракції “Відродження” Олександр Пресман.

Не взяли участі в голосуванні Геннадій Чекіта (“БПП”), Іван Фурсін (група “Воля народу”), Василь Гуляєв, Віталій Барвиненко, Антон Кіссе ( всі троє з фракції “Відродження”).

На пленарному голосуванні були відсутні позафракційний Едуард Матвійчук та Леонід Клімов (“Відродження”).

Зазначимо, законопроект №6327 був прийнятий із технічно-юридичними поправками. Документом визначаються державні фінансові гарантії надання необхідних пацієнтам послуг з медичного обслуговування (медичних послуг) та лікарських засобів належної якості за рахунок коштів Державного бюджету України за програмою медичних гарантій. Загалом за нього проголосували 240 народних депутатів із 343 зареєстрованих у Верховній Раді на пленарне засідання.

Джерело: odesa.depo.ua