“Український щорічник” на 2018 рік вже у продажу

2 Листопада 2017 10:53

ridna.ua

У Фонду «Рідна країна» є добра новина: вийшло друком вже восьме видання «Українського щорічника» – корисного, пізнавального, світоглядного щоденника ділового українця.

«Український щорічник–2018» традиційно містить 365 афоризмів та ілюстрацій про найвідоміші історичні, архітектурні та релігійні пам’ятки України, народний календар  на кожен день з прикметами і перлинами народної мудрості, відомості про свята українські й міжнародні, світські та релігійні. А видатні українці власними життєвими прикладами та досвідом спонукають зі сторінок видання до щоденної активної роботи.

На сторінках щоденника можна знайти авторів найвідоміших українських афоризмів і пісень; ознайомитись із мудрими заповітами Григорія Сковороди й Тараса Шевченка, прочитати, як Володимир Маяковський агітував вивчати українську мову, Антон Чехов – хвалив українських селян за веселість і водночас тверезість; відкрити для себе лірику Івана Франка у перекладі Анни Ахматової та дізнатися ще багато нового і цікавого.

Принцип  добору особистостей, які потрапили до щоденника, авторський. Проте в його основі – ті люди, які народилися в Україні, присвятили їй своє життя, були виховані Україною або, перебуваючи поза її межами, всіляко підтримували та пропагували нашу рідну країну.

А для особистого творення майбутньої історії є окрема рубрика «Що я зробив для України», яка залишається у щорічнику незмінною.

Діловий щоденник українця також містить сторінки для щомісячного планування та перелік ювілеїв  за місяцями.

Як і попередній випуск, «Український щорічник-2018» матиме обкладинку двох кольорів.

Ціна «Українського щорічника» — 120 грн. Замовити щорічник можна за телефонами: 068-955-15-23, (044) 253-53-90, а також на сторінці у Facebook.

Крім того, щорічник можна буде придбати і у книжкових магазинах. Адреси книгарень надамо згодом.

Джерело: ridna.ua