Як за 4 роки “політичні негідники” вбили ідею Революції Гідності

23 Листопада 2017 08:55

Коли запитують про те, як виникали Майдани в Україні, відповідаю – на світоглядних засадах, довкола суспільних ідей і національних цінностей.

vgolos.com.ua

Майдан не можна зібрати за гроші або на замовлення, і не кожна акція протесту проти злочинної влади може стати Майданом. Бо ІДЕЇ, а не жага до влади чи політична ненависть є головною рушійною силою правдивого поступу.

Проте нині маємо всі підстави твердити, що моральні постулати, політичні дії та вчинки «майданної влади» є, радше, продовженням ідеології та ментальності попереднього режиму Януковича, аніж очікуваної суспільством нової влади, яка шанує й підносить ГІДНІСТЬ ЛЮДИНИ і НАЦІОНАЛЬНУ ГІДНІСТЬ ПОНАД УСЕ!

Кадрові призначення СВОЇХ, просування ВЛАСНОГО бізнесу, ЦИНІЗМ, НАРЦИСИЗМ І МАРНОСЛАВСТВО – це означення поведінки нинішньої влади, яка прямо суперечить суспільним очікуванням після Майдану.

«ВЛАДНІ ГЕРОЇ МАЙДАНУ» за 4 роки «МУЖНЬО І ПОСЛІДОВНО» колекціонували гроші, посади, іменні пістолети, звання й нагороди… І при цьому вчили простий народ, що «ГЕРОЯМ МАЙДАНУ» ЦЕ ДОЗВОЛЕНО, бо вони фінансували й організовували Революцію Гідності, а нині «захищають» Україну від Путіна.

Отак за ці роки й сталося, що Україна пройшла чотирирічний шлях від Революції гідності до «влади негідників». 

Що далі? Є шанс демократичної та правової зміни «влади негідників», а є народні методи усунення «влади мерзотників».

ОТОЖ, ВИБІР У НАС Є!

ridna.ua

Микола Томенко,

лідер Громадського руху «Рідна країна»

Джерело: ridna.ua