Одеситка виграла міжнародний турнір із карате в Японії

30 Листопада 2017 13:56

Одеська каратистка Анжеліка Терлюга блискуче виступила на останньому цього року міжнародному турнірі Karate 1 Serie «A» Okinawa, що відбувся на батьківщині карате – в Японії.

dumskaya.net

Спортсменка, яка виступає у ваговій категорії «до 55-ти кілограмів», провела шість поєдинків, в яких здобула шість перемог. Тішить, що вона встигла відновитися після перелому руки, хоча в боях її практично не використовувала.

На шляху до фіналу підопічна Дениса Морозова, що нещодавно очолила рейтинг WKF, без особливих труднощів здолала суперниць із Гонконгу (3:0), Японії (4:0), Йорданії (8:0) і Італії (7:1), після чого з боями, лише за хантей (рішенням суддів при рівному рахунку) пройшла представницю Ірану (3:2), а в фіналі – також рішенням суддів при рівному рахунку (3:2) перемогла досвідчену японку Шіорі Накамуру.

Таким чином, 25-річна Анжеліка в нинішньому сезоні виграла чемпіонат Європи в командному куміте, де також стала бронзовим призером в індивідуальному заліку, а також стала переможницею двох турнірів Прем’єр-ліги, а також – Серії «А» (в Зальцбурзі й – тепер – Окінаві), зміцнилася на першому місці в світовому рейтингу в своїй категорії. Сьогодні Терлюга є реальною претенденткою на участь в Олімпійських іграх 2020 року, які відбудуться в Японії.

Джерело: dumskaya.net