Ліна Костенко пише нову книжку

16 Січня 2018 09:45

Український поет та видавець Іван Малкович анонсував вихід нового прозового твору Ліни Костенко. Книжка, над якою письменниця працює вже кілька років, і яку зовсім скоро завершить, побачить світ у видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА».

vsiknygy.net.ua

«Ми очікуємо у Ліни Костенко нову прозову книжку. Це буде велика несподіванка, я думаю, дуже-дуже цікава», – наголосив Іван Малкович у ефірі телеканалу  ZIK.

Видавець також зазначив, що це буде художньо-історична книжка. Жанр твору поки що невідомий. Пан Малкович заінтригував читачів, зазначивши, що це не роман і не есеїстика.

«Записки українського самашедшого» – попередня прозова книжка Ліни Костенко, видана у 2010 році, – стала одним із бестселерів видавництва. Її загальний наклад 160 тисячі примірників. Не втрачає популярності і поетична збірка «Триста поезій». Цього року було продано понад 22 тисячі примірників, а з часу виходу книжки – понад 80 тисяч.

Важливою подією 2018-го для всіх поціновувачів творчості Ліни Костенко стане вихід «Марусі Чурай» з ілюстраціями Владислава Єрка. Заради неї ілюстратор відклав роботу над трьома іншими книжками.

Джерело: vsiknygy.net.ua