ОДЕСИТИ ПОВТОРНО ПІКЕТУВАТИМУТЬ СКАНДАЛЬНУ ЗАБУДОВУ НА ФОНТАНСЬКІЙ ДОРОЗІ

7 Вересня 2017 12:07

“У п’ятницю, 8 вересня 2017 року, о 15:00 активісти ВГО “Сокіл” проведуть другий пікет незаконної забудови за адресою Фонтанська дорога, 25, яка проводиться на території міської паркової зони. До акції також долучаться побратими з ВО “Свобода” та інші представники одеської громади” ця інформація з’явилась на офіційній сторінці в Facebooke   ВГО “Сокіл”. м.Одеса

“Ця акція стане як логічним продовженням нашої кампанії проти знищення зеленої зони, так і відповіддю на нещодавний зухвалий збройний напад на нашого побратима, голову Одеського осередку ВГО «Сокіл» Георгія Баріленка. Цей невдалий акт залякування став лише підсилюючим фактором нашої принциповості у боротьбі зі знахабнілими бандитсько-бізнесовами елітами Одеси і конкретно з компанією «Гефест»” ідеться у повідомлені.

“Наша кампанія по збереженню паркової зони на території “Детской Деревни АСТР” проводиться вже протягом кількох останніх тижнів. Її було розпочато через звернення обурених місцевих жителів-сусідів цього будівництва. За період нашої активності з цього питання, крім мітингу та роботи з інформування одеситів на вулиці, було зібрано більше сотні підписів місцевих мешканців і передано разом із зверненнями до профільних установ (Державна Архітектурно-Будівельна Комісія, Архітектурна комісія Одеської міської ради, обласна прокуратура та НАБУ). Після того, як представникам забудовника стало зрозуміло, що ми не збираємось ні про що “домовлятись”, наші активісти почали отримувати погрози. Зрештою це і вилилось у збройний напад на лідера Одеського “Соколу”, коли у нього поцілили двічі із травматичної зброї, передавши “привет от Гефеста” – пишуть активіси ВГО “Сокіл”

Націоналістів з ВГО “Сокіл” та ВО “Свобода” не вдасться залякати ані прогнозами, ані кулями. Принципова боротьба з дерибаном нашого міста і перетворенням його на залізо-бетонні джунглі продовжиться, так само як і принципова боротьба з печерним корупційно-бандитським бізнесом діячів із дев’яностих.

“Проблеми придушення громадянської думки і злочинних змов корумпованої влади з великим нечистим бізнесом безумовно потребують більшого розголосу і підтримки громадськості. Тому ВГО “Сокіл” запрошує небайдужих одеситів разом відстояти наш спільний парк і право на власну думку в цьому місті без страху за своє життя.
Всі ми любимо Одесу і хочемо бачити її зеленою, привабливою, вільною та безпечною. Саме тому неприпустимо дозволяти корумпованій владі надалі розпилювати наше місто і залякувати незгодних із цим людей.

Одесити мають показати владі свою рішучу позицію.
Парк для людей – майбутнє дітей!” – закликають активісти.