Традиційне святкування Дня Незалежності в Одесі

20 Серпня 2017 11:30

 

“Вишиванковий фестиваль” організовується соціально активною молоддю Одещини вже дев’ятий рік поспіль на Приморському бульварі.

“Наша місія — популяризувати українську культуру серед одеситів та гостей міста і довести, що Одеса — українське місто не тільки територіально, а й культурно. Ми хочемо зробити справжнє українське свято для дорослих та дітей, активізувати молодь та виховати в людях любов до своєї країни”

Дев’ятий рік поспіль гості та учасники фестивалю підтримуватимуть країну своїм гарним настроєм та щирими посмішками на Приморському бульварі. Цього року тут маєте бути і ви! Адже Одеса — єдине місто на півдні України, де відбуваються подібні заходи. Так як 23, 24, 25, 26 та 27 серпня — це найгарячіші дні сезону, на узбережжі Чорного моря буде маса народу, що охоче проводитиме час на фестивалі.

Для того, щоб якомога краще представити туристам, жителям усієї України та Південного регіону різноманітний культурний пласт народного декоративно-ужиткового мистецтва, розповісти про сучасні види захоплень народних майстрів і ознайомити їх з тонкощами виготовлення виробів, ми щороку проводимо виставку-ярмарку в рамках фестивалю.

Із програмою та новинами фестивалю можна ознайомитись на сайті “Вишиванковий фестиваль”   та на сторінці фестивалю у Фейсбуці