Про заборону владі “фестивалити” та “піаритися” на бюджетні кошти

22 Грудня 2017 12:01

Продовжуємо аналізувати виконання державного та місцевих бюджетів за 2017 рік у рамках проекту громадського руху “Рідна країна” – #Нашбюджет – під громадський контроль.

nikorupciji.org

Парадоксально, що чим більше політики та чиновники говорять про “владу воюючої країни”, тим більше бюджетних витрат на організацію фестивалів, концертів, власних ЗМІ. Є області, де місцева влада, окрім як “фестивалити”, більш нічим не займається.

Водночас на першому місці нинішньої неадекватності використання коштів громадян іде встановлення фонтанів, “унікальної наддорогої плитки” чи встановлення пам’ятників і будівництво церков.

Останнім часом київська міська влада веде вперед у зловживанні коштами киян для власного піару. На ЗМІ Київ витрачає в 2017 році біля 60 млн. грн., а нині активно мусується нова ідея – витратити біля 50 млн. грн. на встановлення найбільшого прапора України.

Ідея правильна й патріотична,тому радимо Віталію Кличку, його заму Дмитру Давтяну та іншим мільйонерам у владі Києва САМОСТІЙНО проінвестувати цей проект. Ну не все ж за кордоном будуватися чи витрачати кошти!

Як підсумок пропонуємо:

На час військових дій на території України ЗАБОРОНИТИ використання бюджетних коштів на розважальні заходи!

Що стосується будівництва пам’ятників чи церков, то, переконаний, у цій справі зажди знайдуться справжні меценати й благодійники.

ridna.ua

Микола Томенко,

лідер Громадського руху «Рідна країна»

Джерело: obozrevatel.com