Одеситка Світоліна здобула перемогу в фіналі Brisbane International

8 Січня 2018 10:33

Українка Еліна Світоліна перемогла у фіналі тенісного турніру в Брісбені в Австралії. У новому рейтингу WTA вона підніметься з шостої на четверту позицію.

dw.com

Одеська тенісистка Еліна Світоліна виграла престижний турнір Brisbane International в Австралії. У фіналі в суботу, 6 січня, українка впевнено обіграла білоруську тенісистку Олександру Саснович з рахунком 6:2, 6:1. Для Світоліної це вже десятий, ювілейний, титул WTA.

На шляху до першого в 2018 році фіналу в Брісбені українська тенісистка обіграла двох суперниць з топ-10 рейтингу – британку Йоханну Конту і чешку Кароліну Плішкову.

В інтерв’ю після матчу Світоліна зазначила, що в міжсезоння багато працювала над покращенням своєї гри, і ця робота почала приносити результат. “Я почала грати стабільніше, багато що змінилося”, – цитує тенісистку агентство AFP.

Світоліна після цієї перемоги у новому рейтингу WTA, який оприлюднять 8 січня підніметься з нинішнього шостого на четвертий рядок. Вона також отримає четвертий номер посіву на першому турнірі року з серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії (Australian Open), який відбудеться 15-28 січня.

Джерело: dw.com