Влада Чорноморська шукає 10 млн грн, щоб добудувати гімназію

19 Січня 2018 11:42

Капітальні витрати на освіту з міського бюджету Чорноморська у 2018 році складуть 8 млн грн. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережах мер Чорноморська Валерій Хмельнюк.

trassae95.com

Як він повідомив, у нинішньому році в сферу освіти будуть спрямовані значні кошти міського бюджету, проте всі необхідні витрати вони не покриють.

Так, 1 млн грн виділено на капітальний ремонт найстарішої школи Чорноморська – ЗОШ №1; 1,5 млн грн передбачено на капітальний ремонт дитячих садків №10 та №12.

Ще 10 млн грн необхідні для продовження будівництва гімназії: “Ми продовжуємо роботу, спрямовану на пошук додаткового фінансування, – цей об’єкт включено до переліку об’єктів, фінансування яких можливо з державного фонду регіонального розвитку”, – зазначив В. Хмельнюк.

Ще одне питання про будівлі соціальної сфери залишається невирішеним: “У зв’язку з тим, що на сьогоднішній день не вирішено питання про передачу на баланс міста ДС” Юність “, мною дано доручення профільним службам розглянути можливість виділення 1,5 млн грн на реконструкцію комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Чорноморська”, – додав мер міста. Як він уточнив, мова йде про оновлення фасаду і ремонті внутрішніх приміщень.

Without this affordable-papers.net info, it’s easy to get distracted and lose focus on the overall essay, which explains precisely why discovering something interesting to write about will often help.

Джерело: trassae95.com