Одесу і Краків з’єднає авіарейс

17 Лютого 2018 10:26

Із 22 травня з Міжнародного аеропорту Одеса розпочнеться виконання авіарейсів Одеса-Краків-Одеса.

omr.gov.ua

15 лютого 2018 року українська авіакомпанія YanAir презентувала літній розклад рейсів Міжнародного аеропорту Одеса. Новинкою стане рейс Одеса-Краків-Одеса.

Генеральний консул Республіки Польща в Одесі Даріуш Шевчик наголосив на важливості авіасполучення між південним регіоном України і Польщею, оскільки Одеса цікава для поляків своєю історією, туризмом і бізнесом. У Польщі працюють і навчаються багато українців, для яких відкриття авіарейсів стане зручним засобом пересування.

Директор Міжнародного аеропорту Одеса Павло Прусак зазначив, що відкриття нових рейсів збільшить кількість пасажирів і буде сприяти розвитку Одеси як міжнародного хаба.

За словами представника компанії YanAir Тараса Супруненка, з 22 травня розпочнеться виконання рейсів Одеса-Краків-Одеса по вівторках і п’ятницях літаками Boeing 737-500.

З 15 липня буде введено ще щотижневий рейс у неділю. Компанія планує в цьому сезоні збільшити пасажиропотік на цей рейс. Також планується налагодити надалі внутрішні перельоти в Україні між Одесою і Житомиром.

Джерело: omr.gov.ua